Četvorotaktni 15ks – 20ks

Sa velikim ponosom predstavljamo nove Mercury četvorotaktne motore od 15 i 20 konjskih snaga sa EFI tehnologijom elektronskog ubrizgavanja goriva. Jedinstven dizajn sa specijalnom crnom mat bojom, lakoća rukovanja i mala težina omogućavaju vam da u svakom momentu imate pouzdan motor.

Ključne osobine

Sve počinje lakim povlačenjem kanapa ili jednostavnim pritiskom na dugme kod modela se elektro startom. Na ručici se nalazi uputstvo koje će vas podsećati na sistem paljenja motora kada je hladan ili kada je već neko vreme u radu. Standardni automatski cilindari i dekompresija sistema u velikoj meri smanjuju otpor i omogućuju lako potezanje i paljenje.Mercury motori od 15 i 20  konjskih snaga su od početka dizajnirani da budu kompaktni, lakši za rukovanje i lakši za nošenje ( samo 45kg). Multifunkcionalna ručica će vibracije svesti na minimum , menjač se nalazi na ručici s toga odsečnim pokretima možete pokrenuti motor u napred ili u nazad a između ove dve pozicije nalazi se i neutralna pozicija menjača. Ono što Mercury motore Izdvaja od konkurenata jeste mogućnost blokiranja pozicije motora i gasa u toku vožnje tako da motor neće menjati pravac ni smanjivati brzinu.

Tehničke karakteristike

Prvo što bi smo izdvojili je specijalna crna antikorozivna boja koja se sastoji iz više slojeva koje pružaju lep izgled i žaštitu Mercury motoru od 15 i 20 ks. Ispuštanje izduvnih gasova vrši se kroz propeler što predstavlja jedinstvenu tehničku inovaciju, dakle akcenat je stavljen na zaštitu od izduvnih gasova. Uz ove modele u standardu dolazi originalni Mercury eksterni rezervoar za gorivo od 25L sa crevom, pumpicom i priključkom.

Tilt motora

Kod modela 15 i 20 ks u standardu dolazi sistem tilta motora u čak tri pozicije i zaključavanje tilta u jednoj od željenih pozicija. Kao dodatna opcija postiji i varijanta električnog tilta kod oba modela, i kod 15 i kod 20ks Ovaj sistem vam omogućava da podesite motor na visinu koja vam odgovara, a u slučaju nagiba plovila u toku vožnje sistem zaključavanja neće dozvoliti i nagib ili pomeranje motora.

Ukoliko želite sigurno i precizno upravljanje a potrebna vam je snaga od 15 do 20 ks, Mercury se postavlja kao siguran izbor.

5 godina bezuslovne garancije

Pored usluga prodaje možete se osloniti i na momentalnu dostupnost svih rezervnih delova i profesionalnu uslugu naših tehničara. Činjenica koja po svemu sudeći izdvaja Mercury jeste 5 godina bezuslovne garancije na sve model naših vanbrodskih motora.

Budite prvi na vodi, izaberite Mercury!

Snaga na elisi 11 kw / 15 ks
Max.broj obrtaja motora5700-6200
Broj cilindara2
Zapremina motora333cc
Pokretanje motoraRučno ili ekektrično
Rezervoar za gorivoEksterni 25L - standard
Upravljanje Ručno ili daljinsko
Alternator Opcija 12amp / 138 watt
MenjačNapred
Prazan hod
Nazad
Prenosni odnos2,15 : 1
Težina45kg
Snaga na elisi 14.7 kw / 20 ks
Max.broj obrtaja motora5700-6200
Broj cilindara2
Zapremina motora333cc
Pokretanje motoraRučno ili ekektrično
Rezervoar za gorivoEksterni 25L - standard
Upravljanje Ručno ili daljinsko
Alternator Opcija 12amp / 138 watt
MenjačNapred
Prazan hod
Nazad
Prenosni odnos2,15 : 1
Težina45kg

Servis

 

U garantnom i van garantnog roka!

> Sve na jednom mestu
> Ovlasceni servis
> Rezervni delovi
> Ulja i maziva
> Kompjuterska dijagnostika
> Konzerviranje motora

O nama

 
Kompanija Inteh V osnovana je 01. marta 2002. Zastupa najreprezentativnije brendove iz BRUNSWICK Marine i EMEA korporacije koja objedinjuje: Mercury, Mariner, Guernsey, Motor Guide, Walker Bay, Valiant, Quicksilver, Arvor kao i najpoznatijeg proizvodjaca cetvorotaktnih motora hladjenih vazduhom Briggs & Stratton.

Izdvojeno

 
<span class='title def_style'>
		<span class='title-text'>
			<span class='firstword'>Izdvojeno</span> 
		</span>
	</span>

Kontakt

 

Mozete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili nas jednostavno posetite u nasim prostorijama u Beogradu.
Radno vreme:
9-17h radnim danima
8-14h subotom
 011/23 22 004
info@intehv.rs
   Facebook stranica  Mountain View
  Đuje i Dragoljuba 1, Beograd