Četvorotaktni 8 – 9.9

Mercury vanbroski četvorotaktni motori su počev od  8 i 9.9  konjskih snaga motori koji imaju dva cilindra i koje odlikuje veći izbor opcija paljenja ( ručno, elektro), veći izbor propelera a kod modela 9.9 čak i izbor teretnog modela sa pouzdanim CT – command thrust pogonom. Jedinstven dizajn sa specijalnom crnom mat bojom, lakoća rukovanja i mala težina omogućavaju vam da u svakom momentu imate pouzdan pomoćni motor na vašem čamcu ili glavni motor kada je reč o manjim plovilima.

Ključne osobine

Sve počinje lakim povlačenjem kanapa ili jednostavnim pritiskom na dugme kod modela se elektro startom. Na ručici se nalazi uputstvo koje će vas podsećati na sistem paljenja motora kada je hladan ili kada je već neko vreme u radu. Standardni automatski cilindari i dekompresija sistema u velikoj meri smanjuju otpor i omogućuju lako potezanje i paljenje.Mercury motori od 8 i 9.9  konjskih snaga su od početka dizajnirani da budu kompaktni, lakši za rukovanje i lakši za nošenje ( samo 38kg) . Multifunkcionalna ručica će vibracije svesti na minimum , menjač se nalazi na ručici s toga odsečnim pokretima možete pokrenuti motor u napred ili u nazad a između ove dve pozicije nalazi se i neutralna pozicija menjača. Ono što Mercury motore Izdvaja od konkurenata jeste mogućnost blokiranja pozicije motora i gasa u toku vožnje tako da motor neće menjati pravac ni smanjivati brzinu.

Tehničke karakteristike

Prvo što bi smo izdvojili je specijalna crna antikorozivna boja koja se sastoji iz više slojeva koje pružaju lep izgled i žaštitu Mercury motoru i novi dizajn modela od 8 i 9.9 ks. Ispuštanje izduvnih gasova vrši se kroz propeler što predstavlja jedinstvenu tehničku inovaciju, dakle akcenat je stavljen na zaštitu od izduvnih gasova. Uz ove modele u standardu dolazi originalni Mercury eksterni rezervoar za gorivo od 12L sa crevom, pumpicom i priključkom.

Tilt motora

Kod modela 8 i 9.9 ks u standardu dolazi sistem tilta motora u čak tri pozicije i zaključavanje tilta u jednoj od željenih pozicija. Ovaj sistem vam omogućava da podesite motor na visinu koja vam odgovara, a u slučaju nagiba plovila u toku vožnje sistem zaključavanja neće dozvoliti i nagib ili pomeranje motora.

CT – command thurst

Kod modela 9.9 ks postoji mogućnost izbora teretnog motora sa CT command thrust pogonom. Dakle ovo nije tehnički dodatak ili nešto slično već potpuno drugi motor koji poseduje veći menjač i prenosni odnos koji mu omogućavaju pokretanje većeg tereta od ostalih modela 9.9ks.

5 godina bezuslovne garancije

Pored usluga prodaje možete se osloniti i na momentalnu dostupnost svih rezervnih delova i profesionalnu uslugu naših tehničara. Činjenica koja po svemu sudeći izdvaja Mercury jeste 5 godina bezuslovne garancije na sve model naših vanbrodskih motora.

Budite prvi na vodi, izaberite Mercury!

Snaga na elisi 5,9kw/8ks
Max.broj obrtaja motora5000-6000
Broj cilindara2
Zapremina motora209cc
Pokretanje motoraRučno ili Električno
Rezervoar za gorivoEksterni 12Lit - standard
Upravljanje Ručkom
Alternator 6amp - 76w na el.start modelima
MenjačNapred
Prazan hod
Nazad
Prenosni odnos2,08 : 1
Težina38kg
Snaga na elisi 7,3kw/9.9ks
Max.broj obrtaja motora5000-6000
Broj cilindara2
Zapremina motora209cc
Pokretanje motoraRučno ili Električno
Rezervoar za gorivoEksterni12L standardno
Upravljanje Ruckom ili daljinsko
Alternator 6amp - 76w na el.start modelima
MenjačNapred
Prazan hod
Nazad
Prenosni odnos2,08 : 1
Težina38kg
Snaga na elisi 7,3kw/9.9ks
Max.broj obrtaja motora5000-6000
Broj cilindara2
Zapremina motora209cc
Pokretanje motoraRučno ili Električno
Rezervoar za gorivoEksterni12Lit - standard
Upravljanje Ručno ili Daljinsko
Alternator 6amp - 76w na el.start modelima
Menjau010dNapred
Prazan hod
Nazad
Prenosni odnos2,42 : 1
Teu017eina44kg

Servis

 

U garantnom i van garantnog roka!

> Sve na jednom mestu
> Ovlasceni servis
> Rezervni delovi
> Ulja i maziva
> Kompjuterska dijagnostika
> Konzerviranje motora

O nama

 
Kompanija Inteh V osnovana je 01. marta 2002. Zastupa najreprezentativnije brendove iz BRUNSWICK Marine i EMEA korporacije koja objedinjuje: Mercury, Mariner, Guernsey, Motor Guide, Walker Bay, Valiant, Quicksilver, Arvor kao i najpoznatijeg proizvodjaca cetvorotaktnih motora hladjenih vazduhom Briggs & Stratton.

Izdvojeno

 
<span class='title def_style'>
		<span class='title-text'>
			<span class='firstword'>Izdvojeno</span> 
		</span>
	</span>

Kontakt

 

Mozete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili nas jednostavno posetite u nasim prostorijama u Beogradu.
Radno vreme:
9-17h radnim danima
8-14h subotom
 011/23 22 004
info@intehv.rs
   Facebook stranica  Mountain View
  Đuje i Dragoljuba 1, Beograd