Captur 690 Arvor

CAPTUR porodica plovila obuhvata ARVOR seriju plovila iz naše ponude.

Prvi model iz serije ARVOR plovila je model 690. Odličan spoj luksuza i pecaroške opreme.

Arvor 690 poseduje veliki prostor ispod palube a veoma je lako i prijatno kretati se u njemu jer je opremljen velikim brojem svetala. Klizna vrata omogućavaju lak ulazak u kabinu.  Puno ormarića i pregrada omogućiće vam da udobno i bezbeno smestite vaše stvari. Otvor na krovu i veliko vetrobransko staklo čine ga veoma preglednim. Udobnost ribolova je zagarantovana uz električni čekrk i rupe za štapove za pecanje.

Ostala standardna oprema uključje platformu za tuširanje,hemijski wc,prozore sa strane koji se mogu otvarati,klizna vrata,svetla u kabini, pilot i kopilot sedište , šporet i slavinu, smartcraft instrumente i još mnogo toga…

Bezbednost

Nisko težisše čamaca obezbeđuje stabilnu i udobnu vožnju i stabilnu poziciju dok pecate .Vrata od kabine koja se mogu zatvoriti laganim kliznim poketom i zaključati se.

Komfor

Udobna kabina sa pilot i kopilot sedištima i sto koji se pretvara u ležaj u samo nekoliko poteza. Servo volan pretvara vožnju i manervisanje u pravi užitak .U kabini se takođe nalazi prostrani ležaj za 2 osobe. Standardni električni čekrk koji će olakšati privez kao i klizna vrata omogućavaju lak pristup kabini.

U kokpitu je sve prilagođeno tako da imate dosta prostora radi zabacivanja štapa. U kokpitu se nalazi sedište koje se po potrebi sklapa jednim potezom i praktično uvlači u stranicu čamca, a tu je i posuda za smeštanje ribe, frižider, butan šporet i specijalni nosači za vaše štapove za pecanje dok pecate i kada poželite da ih odložite na držače.

Ribolov

Integrisani troling ventil u menjaču omogućava izuzetno spor i osetljiv prenos bez rizika za oštćcenje motora. Zahvaljujući Mercury Diesel brodskom motoru ( 2.0 L i 115 ks)  struna od štapova za pecanje se neće obmotavati oko elise jer su pogon i elisa motora izuzetno duboko.Veoma puno prostora za skladištenje ribolovačke opreme i riblji ormarić za smeštanje vašeg ulova.

Sto se tiče dodatne opreme postoji mnogo opcija koje će vam povećati udobnost i uzbuđenje.

Pravi izbor za pecaroše i strastvene mornare – Arvor 690!

Specifikacija:Arvor 690
Dužina:6.88m
Dužina korita:6.33m
Širina:2.54m
Težina čamca sa motorom:1740kg
Maksimalna snaga motora:115ks (85kw)
Gaz:0.75m
Rezervoar:Integrisan
Kapacitet rezervoara za gorivo:90l
Visina čamca:2.9m
Maksimalan broj osoba:6
CE kategorija:C

VIRTUELNA TURA

Servis

 

U garantnom i van garantnog roka!

> Sve na jednom mestu
> Ovlasceni servis
> Rezervni delovi
> Ulja i maziva
> Kompjuterska dijagnostika
> Konzerviranje motora

O nama

 
Kompanija Inteh V osnovana je 01. marta 2002. Zastupa najreprezentativnije brendove iz BRUNSWICK Marine i EMEA korporacije koja objedinjuje: Mercury, Mariner, Guernsey, Motor Guide, Walker Bay, Valiant, Quicksilver, Arvor kao i najpoznatijeg proizvodjaca cetvorotaktnih motora hladjenih vazduhom Briggs & Stratton.

Izdvojeno

 
<span class='title def_style'>
		<span class='title-text'>
			<span class='firstword'>Izdvojeno</span> 
		</span>
	</span>

Kontakt

 

Mozete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili nas jednostavno posetite u nasim prostorijama u Beogradu.
Radno vreme:
9-17h radnim danima
8-14h subotom
 011/23 22 004
info@intehv.rs
   Facebook stranica  Mountain View
  Đuje i Dragoljuba 1, Beograd