Activ 805 Pro Fish

Veoma interesantan gliser iz naše ponude je upravo Activ 805 Pro fish. Quicksilver je pripremio nešto specijalno za sve strastvene ribolovce!

Ovaj model obiluje luksuznim karakteristikama i donosi određenu priču sa sobom.

Počnimo od bezbenosti koja je najvažnija svakom moreplovcu, pažljivo pozicionirani rukohvati duž celog glisera, velike merdevine i veliki prostor unutar kabine i izvan kabine. Velika paluba za sunčanje gde ćete uživati i odmarati se. Ne klizajuća podloga i duboko korito čine ga veoma bezbednim.

Dužina plovila preko svega je 7,88m , širina 2,55m , visina 2,71m, težina plovila bez motora je 1820kg, i plovilo je namenjeno za 9 osoba. Naravno plovilo poseduje i rezervoar za gorivo od 280 L i rezervoar za vodu od 80L.

Komfor

Prosto ne znamo odakle da počnemo jer gliser obiluje luksuzom i komforom.

Prostrana kabina ,sedište za upravljanje, veliki prostor za sunčanje, zatim toalet, veliki ležaj,frižider, kompletan enterijer od tikovine samo se neke od karakteristika  Open- a 805. Velika trpezarija,prošireno sedište , veliki ležaj unutar kabine kao i zavese koje će vam omogućiti privatnost čine ovaj model idealnim za kraće i duže plovidbe. Veliki trpezarijski sto izvan kabine u zadnjem delu, velika rol vrata od kabine, zadnja platforma za ulazak i izlazak iz vode ili čamca. Model 805 Open  poseduje 3 ležaja u kabini za tri osobe . U kokpitu plovila nalaze se dva bočna velika sedišta koja se po potrebi mogu uvući u korito i tako vam ostaviti diviljno mesta za pecanje ili pripremu ulova . U kokpitu se takođe nalazi i posuda za smeštanje ribe.

Zadnjoj platformi se veoma lako pristupa s obzirom da i sa leve i sa desne strane postoje vrata za ulazak i izlazak iz kokpita.

Kada je u pitanju skladištenje dizajneri su ostavili dosta prostora za vas. Ispod sedišta, u podu i krmi se nalazi veliki broj ormarića i pregrada.  Prozori na slajd otvaranje, krovni prozori unutar kabine i mogućnost ugradnje klima uređaja.

Zadnji deo glisera poseduje veliki prostor za sedenje i uživanje na suncu. A kada poželite da se klonite od sunca mozete raširiti tendu koja se sklapa ili rasklapa po potrebi, ili možete jednostavno uživati u kabini na velikom krevetu. Na krmi se nalazi veliki i prostrani sundeck gde ćete uživati i sunčati se .

Iznad upravljačkog dela se nalazi veliki krov sa osvetljenjem i nosačima za štapove za pecanje. Ovaj detalj modelu 805 open zaista daje pravi šmek.

Smart craft instrumenti i navigacija će vam omogućiti da se otisnete u ne poznatom pravcu.

Gliser se nudi u nekoliko osnovnih varijanti standardne opreme a vi ga možete obogatiti dodatnom opremom iz našeg kataloga i tako pevećati nivo luksuza i uživanja.

Sva Quicksilver plovila dolaze u paketu isključivo sa Mercury vanbroskim i brodskim motorima. Konkretno model 805 Open  nudi se u paketu sa Merccury vanbrodskim motorima serije VERADO od 200 pa sve do 400 konjskih snaga u varijanti jedne ili instalacije dva motora.

Naravno Quicksilver sa razlogom insistira da upravo Mercury motori budu instalirani na Quicksilver plovila –Verado motori poseduju specijalnu tehnologiju super turbo punjača koja je i do danas ostala enigma za sve koji su pokušali da iskopiraju ovu tehnologiju. Velika količina snage, manja potrošnja goriva, veći broj obrtaja, DTS komanda , mala količina vibracije su samo deo onoga sto ce Vam pruziti serija VERADO Mercury vanbrodskih motora.

Activ 805 Open Pro fish – za prave ribolovce!

Specifikacija:Active 805 Pro fish

Dužina:7.88m

Dužina korita:7.63m
Širina:2.55m

Težina čamca bez motora:1653 kg
Maksimalna težina motora:478 kg

OsovinaXL (Ekstra Duga)
Maksimalna snaga motora:400ks (294kw)
Gaz:0.49m

Rezervoar za vodu:80 l
Kapacitet rezervoara za gorivo:280 L
Visina čamca:3.1m
Maksimalan broj osoba:9
Ce kategorija:C

VIRTUELNA TURA

Servis

 

U garantnom i van garantnog roka!

> Sve na jednom mestu
> Ovlasceni servis
> Rezervni delovi
> Ulja i maziva
> Kompjuterska dijagnostika
> Konzerviranje motora

O nama

 
Kompanija Inteh V osnovana je 01. marta 2002. Zastupa najreprezentativnije brendove iz BRUNSWICK Marine i EMEA korporacije koja objedinjuje: Mercury, Mariner, Guernsey, Motor Guide, Walker Bay, Valiant, Quicksilver, Arvor kao i najpoznatijeg proizvodjaca cetvorotaktnih motora hladjenih vazduhom Briggs & Stratton.

Izdvojeno

 
<span class='title def_style'>
		<span class='title-text'>
			<span class='firstword'>Izdvojeno</span> 
		</span>
	</span>

Kontakt

 

Mozete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili nas jednostavno posetite u nasim prostorijama u Beogradu.
Radno vreme:
9-17h radnim danima
8-14h subotom
 011/23 22 004
info@intehv.rs
   Facebook stranica  Mountain View
  Đuje i Dragoljuba 1, Beograd