Classic 500 Hypalon

Valiant Classic 500 predstavlja jedan on najpopularnijih modela iz porodice Valiant čamaca, ali kao i svi modeli Valiant rib čamaca on je odličan izbor za bilo kakve rekreativne aktivnosti i odmaranje na vodi. Ne samo da sadrži tradicionalno rib korito, već je veoma lak za transport,skladištenje, plovidbu, i sportsku vožnju.

Classic 500 je dostupan u verziji fiberglas plastike materijala koji se koristi za izradu korita a tubusi su napravljeni od veoma kvaltetnog Hypalon Orca materijala koji ni posle dugog niza godina ne gubi boju i kvalitet. U samom kokpitu ploivilo je opremljeno sa konzolom sportskog dizajna sa prednjom klupom namenjenom za jednu osobu ispred konzole i zadnjom klupom namenjenom za dve osobe iza konzole. j. Novi dizaj konzole je blago pomeren u desno što vam ostavlja više prostora a sama konzola sadrži ormarić ispod volana i udobno sedište-ormarić koje se može podić i gde takođe možete smestiti svoje stvari.Dakle prostor je maksimalno iskorišćen.

Opuštanje i sunčanje nikada nije bilo lakše na čamcu ove veličine. Možete uživati i sunčati se na velikom san deku koji se po potrebi podiže. Čamac poseduje i merdevine za izlazak iz vode.

Ovaj model nudi se u paketu sa Mercury vanbrodskim motorima od 40, 50 i 60ks.

U opticaju su i veliki izbor različite dodatne opreme koja se može prilagoditi željama klijenta: Tenda, Rol bar, muzika, navigacija, kompas, pokrivač konzole, pokrivač kompletnog čamca i još mnogo različite opreme!

Valiant 500 Classic će vam pružiti maksimalno uživanje u toplim i letnjim danima uz mogućnost upražnjavanja različitih rekreacija na vodi!

Specifikacija:Classic 500 Hypalon
Dužina:5.01m
Dužina unutar čamca:3.98m
Širina:2.48m
Širina unutar čamca:1.28m
Prečnik tubusa:47-57cm
Težina čamca bez motora:400kg
Maksimalna težina motora:120kg
OsovinaL (duga)
Maksimalna snaga motora:60ks (44.13kw)
Preporučena snaga motora:60ks (44.13kw)
Broj vazdušnih komora:5
Kapacitet rezervoara:24l
Tip rezervoara:Plastični
Maksimalan broj osoba:8
CE kategorijaC
Tip poda:Plastični-fiberglas

Servis

 

U garantnom i van garantnog roka!

> Sve na jednom mestu
> Ovlasceni servis
> Rezervni delovi
> Ulja i maziva
> Kompjuterska dijagnostika
> Konzerviranje motora

O nama

 
Kompanija Inteh V osnovana je 01. marta 2002. Zastupa najreprezentativnije brendove iz BRUNSWICK Marine i EMEA korporacije koja objedinjuje: Mercury, Mariner, Guernsey, Motor Guide, Walker Bay, Valiant, Quicksilver, Arvor kao i najpoznatijeg proizvodjaca cetvorotaktnih motora hladjenih vazduhom Briggs & Stratton.

Izdvojeno

 
<span class='title def_style'>
		<span class='title-text'>
			<span class='firstword'>Izdvojeno</span> 
		</span>
	</span>

Kontakt

 

Mozete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili nas jednostavno posetite u nasim prostorijama u Beogradu.
Radno vreme:
9-17h radnim danima
8-14h subotom
 011/23 22 004
info@intehv.rs
   Facebook stranica  Mountain View
  Đuje i Dragoljuba 1, Beograd