Četvorotaktni 2.5ks-3.5ks

Svakako najmanji modeli iz bogate ponude Mercury vanbroskih četvorotaktnih motora su motori od  2.5 i 3.5 konjske snage. Jedinstven dizajn sa specijalnom crnom mat bojom, lakoća rukovanja i mala težina omogućavaju vam da u svakom momentu imate pouzdan pomoćni motor na vašem čamcu ili glavni motor kada je reč o manjim plovilima.

Upravljanje

Svaki motor poseduje ojačanu ručku za nošenje a velika prednost je što se na upravljačkoj ručici ,koja se može pomerati i blokirati po potrebi, nalazi menjač koji vam odsečnim pokretima omogućava lako dodavanje gasa. Takozvani leptiri će vam omogućiti lako i brzo montiranje i skidanje motora sa plovila a još jedna prednost je što se motor dok je u radu može okrenuti za čitavih 360 stepeni i tako preokrenuti potisak.

Tehničke karakteristike

Mercury motori od 2.5 i 3.5 konjskih snaga su od početka dizajnirani da budu kompaktni, lakši za rukovanje i lakši za nošenje. Kod ovih modela je karakterističan sistem jednog cilindra koji je Mercury patentirao. Kod sistema jednog cilindra izbegnuti su zaptivke i zavrtnji čime je glava motora kompaktnija i lakša.

Vibracije- svedene na minimum

Vibracije su svedene na minimum, pa kod ovih modela ima 32% manje vibracije nego kod konkurentskih modela motora. Vaša ruka prosto neće osetiti vibraciju pored sistema antivibracione ručice.

Startovanje

Mercury motori od 2.5 i 3.5 konjskih snaga se izuzetno lako startuju jednim potezom kanapa. Motori troše čist benzin a svaki model sadrži svoje rezervoar od 1,1L. Ubrizgavanje goriva kod najmanjih motora iz Mercury game je preko karburatora.

5 godina bezuslovne garancije

Pored usluga prodaje možete se osloniti i na momentalnu dostupnost svih rezervnih delova i profesionalnu uslugu naših majstora. Činjenica koja po svemu sudeći izdvaja Mercury jeste 5 godina bezuslovne garancije na sve model naših vanbrodskih motora.

Budite prvi na vodi, izaberite Mercury!

Snaga na elisi (kw / ks)1.9/ 2.5
Max. broj obrtaja motora4500 - 5500
Broj cilindara1
Zapremina motora (ccm)85cc
Pokretanje motoraRučno
Ubrizgavanje gorivaKarburator
Upravljanje Ručica
Rezervoar za gorivo1.1L
MenjačNapredn
Prazan hod
Prenosni odnos2,15:1
Težina (kg)17
Snaga na elisi 2,6kw/3,5ks
Max.broj obrtaja motora5000-6000
Broj cilindara1
Zapremina motora85cc
Pokretanje motoraRučno-potezom
Rezervoar za gorivoUgradjen 1,1Lit
Upravljanje Ručkom
Alternator Ne
MenjačNapred
Prazan hod
Prenosni odnos2,15 : 1
Težina17kg

Servis

 

U garantnom i van garantnog roka!

> Sve na jednom mestu
> Ovlasceni servis
> Rezervni delovi
> Ulja i maziva
> Kompjuterska dijagnostika
> Konzerviranje motora

O nama

 
Kompanija Inteh V osnovana je 01. marta 2002. Zastupa najreprezentativnije brendove iz BRUNSWICK Marine i EMEA korporacije koja objedinjuje: Mercury, Mariner, Guernsey, Motor Guide, Walker Bay, Valiant, Quicksilver, Arvor kao i najpoznatijeg proizvodjaca cetvorotaktnih motora hladjenih vazduhom Briggs & Stratton.

Izdvojeno

 
<span class='title def_style'>
		<span class='title-text'>
			<span class='firstword'>Izdvojeno</span> 
		</span>
	</span>

Kontakt

 

Mozete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili nas jednostavno posetite u nasim prostorijama u Beogradu.
Radno vreme:
9-17h radnim danima
8-14h subotom
 011/23 22 004
info@intehv.rs
   Facebook stranica  Mountain View
  Đuje i Dragoljuba 1, Beograd