Activ 505 Cabin

Drugi novi model koji je Quicksilver plasirao na tržište u  2016. iz porodici Cabin je Activ 505. Ako zaista želite da kupite svoj prvi čamac i upustite se u morske i rečne avanture, onda je Activ 505 Cabin pravi izbor za vas. Veoma je kompaktan i udoban, sadrži veliku kabinu, sedište za vozača i suvozača, prostranu zadnju klupu sa mogućnošću produžetka u vidu platforme za sunčanje. Veoma popularan spoj velikog otvorenog prostora i kabine je opcija za koju se naši klijenti najviše opredeljuju.

Bezbednost

Posebna pažnja od strane dizajnera je obraćena na bezbednost.

Dobro koncipiran, čvrst i stabilan tako da sa njim možete krenuti na putovanje,a kabina će vam služiti da provedete noć u njoj. Pleksiglas, tikovina i čelik čine savršenu i bezbednu kombinaciju.

Komfor

Activ 505 Cabin je definitivno veliki, udoban i komforan. Kabina za dvoje u kojoj možete prespavati, veliki prostor za sedenje i odmaranje na krmi i prostor gde možete montirati sto i ručati sa prijateljima.

Svestranost

Veoma lak za transport i izvlačenje iz vode, zagarantovaće vam bezbedno putovanje i naravno zabavu. Nekoliko ormarića i pregrada će vam omogućiti da bezbedno smestite svoje stvari.

Različite opcije dodatne opreme u vidu tende, muzike, navigacije, pokrivača čamca i mnoge druge su takođe dostupne, vaše je samo da izaberete.

Quicksilver je svoje poverenje poklonio Mercury motorima pa s toga ovaj model možete izabrati u paketu sa 40, 60, 80 ili 100 konjskih snaga.

Čamac za uživanje Activ 505 Cabin!

Specifikacija:Activ 505 Cabin
Dužina:5.02m
Dužina korita:4.81m
Širina:2.12m
Težina čamca bez motora:613kg
Maksimalna težina motora:165kg
OsovinaL (Duga)
Maksimalna snaga motora:100ks (74kw)
Gaz:0.36m
Rezervoar:Integrisan
Kapacitet rezervoara za gorivo:50L
Visina čamca:1.64m
Maksimalan broj osoba:5
Ce kategorija:C

VIRTUELNA TURA

Servis

 

U garantnom i van garantnog roka!

> Sve na jednom mestu
> Ovlasceni servis
> Rezervni delovi
> Ulja i maziva
> Kompjuterska dijagnostika
> Konzerviranje motora

O nama

 
Kompanija Inteh V osnovana je 01. marta 2002. Zastupa najreprezentativnije brendove iz BRUNSWICK Marine i EMEA korporacije koja objedinjuje: Mercury, Mariner, Guernsey, Motor Guide, Walker Bay, Valiant, Quicksilver, Arvor kao i najpoznatijeg proizvodjaca cetvorotaktnih motora hladjenih vazduhom Briggs & Stratton.

Izdvojeno

 
<span class='title def_style'>
		<span class='title-text'>
			<span class='firstword'>Izdvojeno</span> 
		</span>
	</span>

Kontakt

 

Mozete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili nas jednostavno posetite u nasim prostorijama u Beogradu.
Radno vreme:
9-17h radnim danima
8-14h subotom
 011/23 22 004
info@intehv.rs
   Facebook stranica  Mountain View
  Đuje i Dragoljuba 1, Beograd