Activ 555 Cabin

Svakako pravo osveženje u klasi Cabin čamaca predstavlja novi model za 2018 godinu – 555 Cabin, najveći i najluksuzniji model iz porodice Cabin. Veoma je kompaktan i udoban, sadrži veliku kabinu popunjenu  bež jastucima, sedišta za vozača i suvozača, prostranu zadnju klupu sa mogućnošću produžetka. Za nijansu veći i komforniji nego neki manji modeli iz porodice Cabin.

Bezbednost

Posebna pažnja od strane dizajnera je obraćena na bezbednost. Dobro koncipiran, čvrst i stabilan tako da sa njim možete krenuti na putovanje,a kabina će vam služiti da provedete noć u njoj. Pleksiglas, tikovina i celik čine savršenu i bezbednu kombinaciju.

Komfor

Activ 555 Cabin je definitivno veliki, udoban i komforan. Kabina za dve do tri osobe u kojoj možete prespavati. Veliki prostor za sedenje i odmaranje na krmi i prostor gde možete montirati sto i ručati sa prijateljima ili možete montirati veliki ležaj za sunčanje. Namenjen je za 6 osoba.

Svestranost

Veoma lak za transport i izvlačenje iz vode,zagarantovaće vam bezbedno putovanje i naravno zabavu. Nekoliko ormarića i pregrada će vam omogućiti da bezbedno smestite svoje stvari.Za razliku od manjih modela iz porodice Cabin, 555 izdvaja mogućnost izbora dodatne fabričke opreme koja ne postoji u ponud kod manjih modela kao što su na primer  tikovina, prednji sundek , Activ trim sistema, frižidera…

Quicksilver je svoje poverenje poklonio Mercury motorima pa iz tog razloga ovaj model možete izabrati u paketu sa 80, 100, 100CT, 115, 115 CT ili 115 PRO XS konjskih snaga.

Čamac za uživanje i sportsku vožnju Activ 555 Cabin.

Specifikacija:Activ 555 Cabin
Dužina:5.5m
Dužina korita:5.29m
Širina:2.29m
Težina čamca bez motora:865kg
Maksimalna težina motora:165kg
OsovinaL (Duga)
Maksimalna snaga motora:115ks (85kw)
Gaz:0.42m
Rezervoar:Integrisan
Kapacitet rezervoara za gorivo:110L
Visina čamca:1,71m
Maksimalan broj osoba:6
Ce kategorija:C

Servis

 

U garantnom i van garantnog roka!

> Sve na jednom mestu
> Ovlasceni servis
> Rezervni delovi
> Ulja i maziva
> Kompjuterska dijagnostika
> Konzerviranje motora

O nama

 
Kompanija Inteh V osnovana je 01. marta 2002. Zastupa najreprezentativnije brendove iz BRUNSWICK Marine i EMEA korporacije koja objedinjuje: Mercury, Mariner, Guernsey, Motor Guide, Walker Bay, Valiant, Quicksilver, Arvor kao i najpoznatijeg proizvodjaca cetvorotaktnih motora hladjenih vazduhom Briggs & Stratton.

Izdvojeno

 
<span class='title def_style'>
		<span class='title-text'>
			<span class='firstword'>Izdvojeno</span> 
		</span>
	</span>

Kontakt

 

Mozete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili nas jednostavno posetite u nasim prostorijama u Beogradu.
Radno vreme:
9-17h radnim danima
8-14h subotom
 011/23 22 004
info@intehv.rs
   Facebook stranica  Mountain View
  Đuje i Dragoljuba 1, Beograd