Captur 605 Pilothouse

Pilothouse 605 je kompaktan brod namenjen za ribolovce i one koji vole kabinu i pecanje. Ovaj model će vam ponuditi nešto specifično. Velika zatvorena kabina poseduje dva sedišta, a kada poželite da se odmorite to mozete učiniti u velikoj kabini ispod krme gde ćete uživati na velikom krevetu.

Bezbednost

Visoka i uocljiva signalizaciona svetla,brisači i vetrobranska stakla, merdevine za lak ulazak i izlazak iz vode, servo volan za glatko upravljanje omogućiće vam brzu ali i bezbednu vožnju.Vrata od kabine koja se mogu zatvoriti laganim kliznim poketom i zaključati se.

Komfor

Vreme je da pobegnete od svakidasnjih obaveza i opustite se. Ovaj model za to poseduje sve što vam je potrebno. Veliku palubu za sunčanje, zadnji deo za odmaranje i pecanje i prostranu kabinu za 2 osobe.

Ribolov

Pilothouse 605 može biti vaš izbor za ribolov. Poseduje posebne držače za štapove tako da je potrebo samo da se opustite. Plovilo poseduje i posebne pregrade za smeštanje vašeg ulova.

Što se tiče prostora za skladištenje, Pilothouse 605 ima mnogo više prostora nego što se očekuje od čamca ove veličine (6 metara). Prostrani kokpit sa dva sedište u zadnjem delu omogućiće vam dosta prostora pri zabacivanju udice.

Pilothouse 605 pokreću Mercury vanbrodski motori od 100, 115 ili 150 konjskih snaga , na vama je da odlučite. Veliku prednost predstavlja veliki izbor dodatne opreme iz našeg kataloga poput tende, navigacije , različitih ribarskih paketa opreme, sportske boje korita i tako dalje…

Pilothouse 605 je savršen izbor za reku ali i za more.

Specifikacija:Pilothouse 605
Dužina:5.75m
Dužina korita:5.5m
Širina:2.54m
Težina čamca bez motora:1345kg
Maksimalna tezina motora:211kg
OsovinaXL (Ekstra Duga)
Maksimalna snaga motora:150ks (110kw)
Gaz:0.46m
Rezervoar:Integrisan
Kapacitet rezervoara za gorivo:160 l
Visina čamca:2.7m
Maksimalan broj osoba:6
Ce kategorija:C

VIRTUELNA TURA

Servis

 

U garantnom i van garantnog roka!

> Sve na jednom mestu
> Ovlasceni servis
> Rezervni delovi
> Ulja i maziva
> Kompjuterska dijagnostika
> Konzerviranje motora

O nama

 
Kompanija Inteh V osnovana je 01. marta 2002. Zastupa najreprezentativnije brendove iz BRUNSWICK Marine i EMEA korporacije koja objedinjuje: Mercury, Mariner, Guernsey, Motor Guide, Walker Bay, Valiant, Quicksilver, Arvor kao i najpoznatijeg proizvodjaca cetvorotaktnih motora hladjenih vazduhom Briggs & Stratton.

Izdvojeno

 
<span class='title def_style'>
		<span class='title-text'>
			<span class='firstword'>Izdvojeno</span> 
		</span>
	</span>

Kontakt

 

Mozete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili nas jednostavno posetite u nasim prostorijama u Beogradu.
Radno vreme:
9-17h radnim danima
8-14h subotom
 011/23 22 004
info@intehv.rs
   Facebook stranica  Mountain View
  Đuje i Dragoljuba 1, Beograd