Activ 555 Open

Nešto veći model od Activ-a 505 je Activ 555 Open. Za one koji žele poboljšanju verziju Activ-a 505 u vidu veličine, težine,performansi i snage motora. Jedan od najpopularnijih modela iz celokupne porodice Quicksilver  Activ 555 Open, redizajniran je i predstavljen je novi model za 2017 godinu. Jednostavan ali upečatljiv dizajn čine Activ 555 Open veoma interesantim. Veoma elegantan i odličan izbor za reke ali i za more! Velika pažnja je obraćena na svaki dealj, što se moze primetiti pri prvom ulasku u čamac. Celokupan enterijer je od pleksiglasa  a  pramcu i krmi se veoma lako pristupa.

U kokpitu postoje dva obrtna sedišta za vozača i suvozača. Iza sedišta se nalazi zadnja klupa sa popunjena jastucima koja je  namanjana za sportsku ali i laganu vožnju.

Gliser je potpuno otvoren i poseduje dosta slobodnog prostora. Velika konzola sa sedištem će Vam omogućiti brzu i sportsku ali i bezbednu vožnju.

Veliki broj pregrada i ormarića omogućiće vam da bezbedno smestite svoje stvari.

Na krmi se nalazi sandek na kome se možete sunčati  dok vas zapljuskuju talasi.

Velika tenda u vidu dodatne opreme će Vam pružiti zaštitu od sunca.Ono što je svakako neobično za ovaj model je prostrana zadnja platforma koja će vam omogućiti nesmetan ulazak i izlazak iz vode ili čamca. Kompletna komandna tabla je popunjena sa različitim komandama , dugmićima, instrumentima i konzolnom ručicom. Dakle iako je plovilo najmanje dužine , sitni detalji nisu izostali.

Uz kombinaciju sa Mercury motorom od  80, 100 ili 115 konjskih snaga dobićete idealnu varijantu za vožnju rekama ali i morima. Activ 555 Open svakako pripada najpopularnijoj vrsti potpuno otvorenih malih plovila.

Novi Activ 555 Open u paketu sa Mercury motorom je pravi je izbor za Vas.

Specifikacija:Activ 555 Open
Dužina:5.47m
Dužina korita:5.29m
Širina:2.29m
Težina čamca bez motora:722kg
Maksimalna težina motora:165kg
OsovinaL (Duga)
Maksimalna snaga motora:115ks (85kw)
Gaz:0.36m
Rezervoar:Integrisan
Kapacitet rezervoara za gorivo:90l
Visina čamca:1.83m
Maksimalan broj osoba:6
Ce kategorija:C

VIRTUELNA TURA

Servis

 

U garantnom i van garantnog roka!

> Sve na jednom mestu
> Ovlasceni servis
> Rezervni delovi
> Ulja i maziva
> Kompjuterska dijagnostika
> Konzerviranje motora

O nama

 
Kompanija Inteh V osnovana je 01. marta 2002. Zastupa najreprezentativnije brendove iz BRUNSWICK Marine i EMEA korporacije koja objedinjuje: Mercury, Mariner, Guernsey, Motor Guide, Walker Bay, Valiant, Quicksilver, Arvor kao i najpoznatijeg proizvodjaca cetvorotaktnih motora hladjenih vazduhom Briggs & Stratton.

Izdvojeno

 
<span class='title def_style'>
		<span class='title-text'>
			<span class='firstword'>Izdvojeno</span> 
		</span>
	</span>

Kontakt

 

Mozete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili nas jednostavno posetite u nasim prostorijama u Beogradu.
Radno vreme:
9-17h radnim danima
8-14h subotom
 011/23 22 004
info@intehv.rs
   Facebook stranica  Mountain View
  Đuje i Dragoljuba 1, Beograd