Captur 755 Pilothouse

Pilothouse 755 pomera standarde Pilothouse serije čamaca. U kombinaciji sa motorom od 250ks sa većom kabinom nego ostali modeli zaista ostavlja bez daha. Detalj koji daje poseban šmek ovom modelu je duplo kormilo sa navigaciom i elektronikom. Jedno se nalazi u kabini a drugo izvan nje.

Bezbednost

Visoka i uocljiva signalizaciona svetla,brisači i vetrobranska stakla, merdevine za lak ulazak i izlazak iz vode, servo volan za glatko upravljanje omogućiće vam brzu ali i bezbednu vožnju.Vrata od kabine koja se mogu zatvoriti laganim kliznim poketom i zaključati se.Savrseno izbalansirano korito, velika i uočljiva navigaciona svetla, odlična vidljivost iz kabine od 360 stepeni,vetrobrani,specijalni čekrk za sidrenje samo su neke od performansi ovog čamca. Navigacioni sistem će vas uvek držati na pravom putu a kabina će vam omogućiti da se sklonite od vremenskih neprilika.

Komfor

Vreme je da pobegnete od svakidasnjih obaveza i opustite se. Ovaj model za to poseduje sve što vam je potrebno. Veliku palubu za sunčanje, zadnji deo za odmaranje i pecanje i prostranu kabinu za 4 osobe. U kabini se nalaze tri sedišta. Ležaj u kabini je namenjen za 2 osobe, a postoji i opcija toaleta.

Ribolov

Pilothouse 755 može biti vaš izbor za ribolov. Poseduje posebne držače za štapove tako da je potrebo samo da se opustite. Plovilo poseduje i posebne pregrade za smeštanje vašeg ulova kao i prostor za pripremu ulova za jelo.

Što se tiče prostora za skladištenje, veliki broj pregrada i ormarića će vam omogućiti da smestite svoje stvari a prostrani kokpit sa dva sedište u zadnjem delu omogućiće vam dosta prostora pri zabacivanju udice.

Pilothouse 755 pokreću Mercury vanbrodski motori od 150, 200, 225 ili 250 konjskih snaga , na vama je da odlučite. Veliku prednost predstavlja veliki izbor dodatne opreme iz našeg kataloga poput tende, navigacije , različitih ribarskih paketa opreme, sportske boje korita i tako dalje…

Pilothouse 755 je savršen izbor za reku ali i za more.

Specifikacija:Pilothouse 605
Duzina:5.75m
Duzina korita:5.5m
Sirina:2.54m
Tezina camca bez motora:1345kg
Maksimalna tezina motora:211kg
OsovinaXL (Ekstra Duga)
Maksimalna snaga motora:150ks (110kw)
Gaz:0.46m
Rezervoar:Integrisan
Kapacitet rezervoara:160l
Visina camca:2.7m
Maksimalan broj osoba:6
Ce kategorija:C

VIRTUELNA TURA

Servis

 

U garantnom i van garantnog roka!

> Sve na jednom mestu
> Ovlasceni servis
> Rezervni delovi
> Ulja i maziva
> Kompjuterska dijagnostika
> Konzerviranje motora

O nama

 
Kompanija Inteh V osnovana je 01. marta 2002. Zastupa najreprezentativnije brendove iz BRUNSWICK Marine i EMEA korporacije koja objedinjuje: Mercury, Mariner, Guernsey, Motor Guide, Walker Bay, Valiant, Quicksilver, Arvor kao i najpoznatijeg proizvodjaca cetvorotaktnih motora hladjenih vazduhom Briggs & Stratton.

Izdvojeno

 
<span class='title def_style'>
		<span class='title-text'>
			<span class='firstword'>Izdvojeno</span> 
		</span>
	</span>

Kontakt

 

Mozete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili nas jednostavno posetite u nasim prostorijama u Beogradu.
Radno vreme:
9-17h radnim danima
8-14h subotom
 011/23 22 004
info@intehv.rs
   Facebook stranica  Mountain View
  Đuje i Dragoljuba 1, Beograd