Valiant Sport 750

Valiant Sport 750 predstavlja najveći model iz ponude Valiant čamaca. Predstavlja model koji je namnjen vojsci, policiji i roniocima. Ne samo da sadrži tradicionalno rib korito, već je veoma lak za transport,skladištenje, plovidbu, i sportsku vožnju.

Sport 750 je dostupan u verziji fiberglas plastike materijala koji se koristi za izradu korita a tubusi su napravljeni od veoma kvaltetnog PVC materijala koji ni posle dugog niza godina ne gubi boju i kvalitet. U samom kokpitu ploivilo je opremljeno sa konzolom sa prednjim sedištem i visokim sedištem sportskog dizajna koja ostavlja mogućnost prolaska sa leve i desne strana s obzirom da se nalazi na samoj sredini plovila. Dakle prostor je maksimalno iskorišćen.

Plovilo je dizajnirano  za sportsku vožnju, vuču skijaša, različite sportove na vodi a može se koristiti i prilikom ronjenja pošto ima dosta mesta za smeštanje opreme i boca. Čamac poseduje i merdevine za izlazak iz vode.

Ovaj model nudi se u paketu sa Mercury vanbrodskim motorima  u varijanti dve instalacije 115 PRO XS, 150 ks ili jednog motora Verado 250 ili 300ks.

U opticaju su i veliki izbor različite dodatne opreme koja se može prilagoditi željama klijenta: čelični rezervoar, kompas, pokrivač konzole, rol bar i još mnogo različite opreme!

Valiant 750 Sport će vam pružiti maksimalno uživanje u toplim i letnjim danima uz mogućnost upražnjavanja različitih rekreacija i sportova na vodi!

Specifikacija:Sport 750
Dužina:7.36m
Dužina unutar čamca:5.87m
Širina:2.91m
Širina unutar Čamca:1.78m
Precnik balona:64cm
TeŽina Čamca bez motora:1050kg
Maksimalna teŽina motora:500kg
OsovinaXL (Ekstra duga)-dva motora
XXL (Ekstra ekstra duga) - jedan motor
Maksimalna snaga motora:300ks (220.65)
Preporučena snaga motora:300ks (220.65)
Broj vazdušnih komora:5
Kapacitet rezervoara:270l
Maksimalan broj osoba:22
CE kategorijaB
Tip poda:Plastični pod-fiberglas

Servis

 

U garantnom i van garantnog roka!

> Sve na jednom mestu
> Ovlasceni servis
> Rezervni delovi
> Ulja i maziva
> Kompjuterska dijagnostika
> Konzerviranje motora

O nama

 
Kompanija Inteh V osnovana je 01. marta 2002. Zastupa najreprezentativnije brendove iz BRUNSWICK Marine i EMEA korporacije koja objedinjuje: Mercury, Mariner, Guernsey, Motor Guide, Walker Bay, Valiant, Quicksilver, Arvor kao i najpoznatijeg proizvodjaca cetvorotaktnih motora hladjenih vazduhom Briggs & Stratton.

Izdvojeno

 
<span class='title def_style'>
		<span class='title-text'>
			<span class='firstword'>Izdvojeno</span> 
		</span>
	</span>

Kontakt

 

Mozete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili nas jednostavno posetite u nasim prostorijama u Beogradu.
Radno vreme:
9-17h radnim danima
8-14h subotom
 011/23 22 004
info@intehv.rs
   Facebook stranica  Mountain View
  Đuje i Dragoljuba 1, Beograd