Activ 755 Bowrider

Quicksilver je na tržište za 2018. godinu plasirao i predstavio novu atraktivnu seriju plovila – BOWRIDER! Najveći model iz ove serije jeste Activ 755 Bowrider. Veoma elegantan i odličan izbor za reke ali i za more! Velika pažnja je obraćena na svaki dealj, što se moze primetiti pri prvom ulasku u čamac. Celokupan enterijer je od pleksiglasa  a  pramcu i krmi se veoma lako pristupa pošto je koncept plovila veoma zanimljiv pošto celokupno plovilo predstavlja jedan veliki kokpit.

U kokpitu postoje dva obrtna sedišta za vozača i suvozača. Iza sedišta se nalazi zadnja klupa sa popunjena jastucima koja je  namanjana za sportsku ali i laganu vožnju.Gliser je potpuno otvoren i poseduje dosta slobodnog prostora. Velika konzola sa sedištem će Vam omogućiti brzu i sportsku ali i bezbednu vožnju. Velika šoferšajbna će vas zaštiti od udara vetra, dok se otvaranjem iste pristupa pramčanom delu u kome se nalaze dva ležaja.

Veliki broj pregrada i ormarića omogućiće vam da bezbedno smestite svoje stvari.

Velika tenda u vidu dodatne opreme će Vam pružiti zaštitu od sunca.Ono što je svakako neobično za ovaj model je prostrana zadnja platforma koja će vam omogućiti nesmetan ulazak i izlazak iz vode ili čamca. Kompletna komandna tabla je popunjena sa različitim komandama , dugmićima, instrumentima i konzolnom ručicom. Dakle iako je plovilo najmanje dužine , sitni detalji nisu izostali.

Uz kombinaciju sa Mercury motorom od 150, 175, 200,225 ,250 ili čak 300 konjskih snaga dobićete idealnu varijantu za vožnju rekama ali i morima. Activ 755 Bowrider svakako pripada najpopularnijoj vrsti potpuno otvorenih plovila.

Novi Activ 755 Bowrider u paketu sa Mercury motorom je pravi je izbor za Vas.

Specifikacija:Activ 605 Bowrider
Dužina:6.99m
Dužina korita:6.91m
Širina:2.55m
Težina čamca bez motora:1446kg
Maksimalna težina motora:239kg
OsovinaXL (Ekstra Duga)
Maksimalna snaga motora:300ks (220kw)
Gaz:0.55m
Kapacitet rezervoara za vodu:80l
Kapacitet rezervoara za gorivo:280l
Visina čamca:2.03m
Maksimalan broj osoba:8
Ce kategorija:C

Servis

 

U garantnom i van garantnog roka!

> Sve na jednom mestu
> Ovlasceni servis
> Rezervni delovi
> Ulja i maziva
> Kompjuterska dijagnostika
> Konzerviranje motora

O nama

 
Kompanija Inteh V osnovana je 01. marta 2002. Zastupa najreprezentativnije brendove iz BRUNSWICK Marine i EMEA korporacije koja objedinjuje: Mercury, Mariner, Guernsey, Motor Guide, Walker Bay, Valiant, Quicksilver, Arvor kao i najpoznatijeg proizvodjaca cetvorotaktnih motora hladjenih vazduhom Briggs & Stratton.

Izdvojeno

 
<span class='title def_style'>
		<span class='title-text'>
			<span class='firstword'>Izdvojeno</span> 
		</span>
	</span>

Kontakt

 

Mozete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili nas jednostavno posetite u nasim prostorijama u Beogradu.
Radno vreme:
9-17h radnim danima
8-14h subotom
 011/23 22 004
info@intehv.rs
   Facebook stranica  Mountain View
  Đuje i Dragoljuba 1, Beograd