Sport 630 Fishing Hypalon

Valiant Sport 630 Fishing Hypalon je jedan od najlepših modela iz porodice Valiant čamaca, ali kao i svi modeli Valiant rib čamaca on je odličan izbor za bilo kakve rekreativne aktivnosti i odmaranje na vodi. Ne samo da sadrži tradicionalno rib korito, već je veoma lak za transport,skladištenje, plovidbu, i sportsku vožnju.

Sport 630 Fishing je dostupan u verziji fiberglas plastike materijala koji se koristi za izradu korita a tubusi su napravljeni od veoma kvaltetnog Hypalon Orca materijala specijalne sive boje koji ni posle dugog niza godina ne gubi boju i kvalitet. U samom kokpitu ploivilo je opremljeno sa konzolom sportskog dizajna i zadnjom klupom namenjenom za dve osobe. Ali na modelu Sport 630 Fishing  proizvođač je otišao i korak dalje i između zadnje klupe i konzole je postavio visoko sedište sa kog će skiper imati odličnu preglednost. Novi dizaj konzole je blago pomeren u desno što vam ostavlja više prostora a sama konzola sadrži ormarić ispod volana i udobno sedište-ormarić koje se može podić i gde takođe možete smestiti svoje stvari.Dakle prostor je maksimalno iskorišćen.

Opuštanje i sunčanje nikada nije bilo lakše na čamcu ove veličine. Veliki izbor dodatne opreme za ribolovce i ronioce oaj model izdvaja od drugih. Čamac poseduje i merdevine za izlazak iz vode.

Ovaj model nudi se u paketu sa Mercury vanbrodskim motorima od  115 PRO XS ili 150 konjskih snaga.

U opticaju su i veliki izbor različite dodatne opreme koja se može prilagoditi željama klijenta: Tenda, Rol bar, muzika, navigacija, kompas, pokrivač konzole, pokrivač kompletnog čamca i još mnogo različite opreme!

Valiant Sport 630 Fishing će vam pružiti maksimalno uživanje u toplim i letnjim danima uz mogućnost upražnjavanja različitih rekreacija na vodi!

Specifikacija:Sport Fishing 630 Hypalon
Dužina:6.3m
Dužina unutar čamca:5.17m
Širina:2.5m
Širina unutar čamca:1.3m
Prečnik tubusa:47-60cm
Težina čamca bez motora:550kg
Maksimalna težina motora:245kg
OsovinaXL (Ekstra duga)
Maksimalna snaga motora:150ks (110.33kw)
Broj vazdušnih komora:5
Kapacitet rezervoara:140l
Tip rezervoara:Integrisani
Maksimalan broj osoba:13
CE kategorijaC
Tip poda:Plastični-fiberglas

Servis

 

U garantnom i van garantnog roka!

> Sve na jednom mestu
> Ovlasceni servis
> Rezervni delovi
> Ulja i maziva
> Kompjuterska dijagnostika
> Konzerviranje motora

O nama

 
Kompanija Inteh V osnovana je 01. marta 2002. Zastupa najreprezentativnije brendove iz BRUNSWICK Marine i EMEA korporacije koja objedinjuje: Mercury, Mariner, Guernsey, Motor Guide, Walker Bay, Valiant, Quicksilver, Arvor kao i najpoznatijeg proizvodjaca cetvorotaktnih motora hladjenih vazduhom Briggs & Stratton.

Izdvojeno

 
<span class='title def_style'>
		<span class='title-text'>
			<span class='firstword'>Izdvojeno</span> 
		</span>
	</span>

Kontakt

 

Mozete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili nas jednostavno posetite u nasim prostorijama u Beogradu.
Radno vreme:
9-17h radnim danima
8-14h subotom
 011/23 22 004
info@intehv.rs
   Facebook stranica  Mountain View
  Đuje i Dragoljuba 1, Beograd