baner-banke-4

Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo sve naše kupce da vas kod nas očeukuju veoma povoljni uslovi finansiranja na kupovinu bilo kog proizvoda iz naše bogate ponude!

Možete platiti MASTERATA karticom Societe Generale banke i to na 6 RATA BEZ KAMATE!

Pored toga možete se odlučiti i za Master Card Installment ili Visa revolving kartice RAIFFEISEN banke i rok plaćanja od 3 – 12 mesečnih rata bez kamate!

Takođe nudimo i pogodne kredite za kupovinu bilo kog proizvoda iz naše ponude i to u saradnji sa Societe Generale bankom i sa Credit Agricole bankom. Očekuju vas izuzetno povoljne kamatne stope koje smo u specijalnoj saradnji sa bankama pripremili za sve kupce koji žele da postanu ponosni vlasnici motora, kosilice, čistača za sneg, agregata, plovila… a sve u cilju poboljšanja naše ponude i uslova plaćanja za svakog klijenta!

Specijalni uslovi za kredite i kreditne kartice kod:

* Societe generale*

* Credit Agricole*

* Raiffeisen banka*

Za vise informacija i ponuda možete kontaktirati naše ljubazno osoblje putem telefona : 011/2322 004, putem e maila: info@intehv.rs ili nas možete lično posetiti.

Servis

 

U garantnom i van garantnog roka!

> Sve na jednom mestu
> Ovlasceni servis
> Rezervni delovi
> Ulja i maziva
> Kompjuterska dijagnostika
> Konzerviranje motora

O nama

 
Kompanija Inteh V osnovana je 01. marta 2002. Zastupa najreprezentativnije brendove iz BRUNSWICK Marine i EMEA korporacije koja objedinjuje: Mercury, Mariner, Guernsey, Motor Guide, Walker Bay, Valiant, Quicksilver, Arvor kao i najpoznatijeg proizvodjaca cetvorotaktnih motora hladjenih vazduhom Briggs & Stratton.

Izdvojeno

 
<span class='title def_style'>
		<span class='title-text'>
			<span class='firstword'>Izdvojeno</span> 
		</span>
	</span>

Kontakt

 

Mozete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili nas jednostavno posetite u nasim prostorijama u Beogradu.
Radno vreme:
9-17h radnim danima
8-14h subotom
 011/23 22 004
info@intehv.rs
   Facebook stranica  Mountain View
  Đuje i Dragoljuba 1, Beograd