Mercury_Disc_GreyScale

Za pružanje maksimalnih performansi Mercury MerCruiser i Mercury dizel motora tu je jednako visokoprofesionalni pogon. Kada rade zajedno pružiće vam neverovatne performanse, bez obzira na vaš stil plovidbe. Svaki uređaj je projektovan, izgrađen i testiran da isporuči pouzdanost i performanse najbolje u klasi! Možete uživati u lakom održavanju uz minimalne troškove i mirne glave isploviti u nove avanture.

cenovnik
Alpha Drive

Alpha® One Drive

Najpopularniji pogon na svetu. Singl i dupla instalacija do 65 mph za benzinske motore do 300ks.

Alfa jedan pogon je stekao titulu najpoznatijeg svetskog pogona zahvaljujući tome što pruža pouzdane performanse. Pozdane performanse znače vise porodične zabave godinu za godinom. Alfa pogon prosto klizi kroz vodu sa hidrauliznim profilom koji proizvodi veoma mali otpor. Sa redovnim održavanjem i našim uputstvima uzivacete u Alfa pogonu.

Bravo 1XR

Bravo One®/ Bravo One X/ Bravo One XR

Sjajne performanse počinju sa Bravo pogonom. Single/dupla/ i trodupla instalacija preko 100mph za benzinske motore do 600ks.

Bravo 1 pogon pružiće vam najbolje performanse u svojoj klasi. Specijalan torpedo dizajn omogućiće vam odlično rukovanje pri visokim i niskim brzinama. Sa trim sistemom možete podesiti ugao pogona u željeni položaj što će omogućiti dodatne performanse. Ako želite bezbenu vožnju Bravo 1 je savršen izbor za Vas.

Bravo 2X

Bravo Two®/Bravo Two X®

Upravljajte najvećim brodovima sa sigurnošću i autoritetom. Dupla instalacija do 55mph za benzinske motore do 450ks.

Bravo 2 pogon ima veliku sposobnost i moć kojom možete upravljati velikim kruzerima i brodovima bez imalo problema.Bravo 2 poseduje oslonac od 20 inča sa dubljim odnosom zupčanika. To mu omogućava lako kretanje po lukama i dokovima i isporuku robe ili prevoz putnika bez planiranja i suvišne potrošnje goriva . Lako se održava i nije potrebno da se brod izvlači iz vode. Vi preuzimate kontrolu! Bravo 2 pogon!

Bravo 3XR

Bravo Three®/ Bravo Three X®/ Bravo Three XR

Efikasan,pokretan i nepobediv.Singl/Dupla instalacija do 65mph za benzinske motore do 525ks.

Dupla oslonac dizajna Vam govori sve.Bez obzira da li je singl ili dupla instalacija Bravo 3 ne pruža komprimise što se tiče pogona i performansi. Poseduje kontra rotaciju propelera što ga čini najboljim u svojoj klasi, što mu omogućava agilno i precizno rukovanje broda u rikverc. Specijalni ležaji omogućavaju bolji prenos. Bravo 3 pogon, standardno na Big blocku 8.2L, predstavlja super jak pogon sa visokim performansama .

Servis

 

U garantnom i van garantnog roka!

> Sve na jednom mestu
> Ovlasceni servis
> Rezervni delovi
> Ulja i maziva
> Kompjuterska dijagnostika
> Konzerviranje motora

O nama

 
Kompanija Inteh V osnovana je 01. marta 2002. Zastupa najreprezentativnije brendove iz BRUNSWICK Marine i EMEA korporacije koja objedinjuje: Mercury, Mariner, Guernsey, Motor Guide, Walker Bay, Valiant, Quicksilver, Arvor kao i najpoznatijeg proizvodjaca cetvorotaktnih motora hladjenih vazduhom Briggs & Stratton.

Izdvojeno

 
<span class='title def_style'>
		<span class='title-text'>
			<span class='firstword'>Izdvojeno</span> 
		</span>
	</span>

Kontakt

 

Mozete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili nas jednostavno posetite u nasim prostorijama u Beogradu.
Radno vreme:
9-17h radnim danima
8-14h subotom
 011/23 22 004
info@intehv.rs
   Facebook stranica  Mountain View
  Đuje i Dragoljuba 1, Beograd