Preduzeće INTEH V d.o.o. osnovano je 01.03.2002.god. Nalazimo se u Beogradu, Rakovica,  Petlovo Brdo, ulica Đuje i Dragoljuba br.1.

Bavimo se zastupanjem trgovinom, uslugom servisiranja proizvoda iz nekoliko oblasti i to:

  • Od 2003 god. Ekskluzivni smo zastupnik za Srbiju i Crnu Goru firmu BRIGGS & STRATTON  najvećeg svetskog proizvođaca malih motora koji imaju široku oblast primene (poljoprivreda, komunalna delatnost, industrija, građevinarstvo…) Od  početka zastupanja radimo na širenju servisne – dilerske mreže širom teritorije Srbije i Crna Gore (do sada imamo oko 100 registrovanih dilera, od toga 30 autorizovanih dilera koji mogu popravljati pomenute motore u garantnom roku). Godišnje planiramo i sprovodimo akcije prodaje, plasiranje originalnih delova i motora, sprovodimo servisne obuke kako bi zadržali lidersku poziciju na tržistu Srbije i Crne Gore i osposobili servise da bi pruzali sto kvalitetnije usluge proizvodima na koje su instalirani pomenuti motori. Plan za budućnost je povećanje naših udela na tržistu.
  • Od 2006. god uvodimo novu delatnost u firmu iz oblasti nautike. Firma INTEH V postaje distributer poznatog svetskog brenda MERCURY (vanbroski motori) MerCruiser (brodski motori) Quicksilver  (camci) Valiant (riblji čamci) i već 2008. godine zauzimamo zapaženo mesto na tržistu iz oblasti nautike u motorima MERCURY  zauzimamo lidersko mesto.

Eklskluzivni smo distributeri za sve navedene brendove, pružamo tehničku i servis podršku na teritoriji Srbije.

Poslovni prostor

  • Firma poseduje poslovni prostor na adresi u kojoj obavlja delatnost (Djuje i Dragoljuba br.1) korisne površine 450m2.

Servis

 

U garantnom i van garantnog roka!

> Sve na jednom mestu
> Ovlasceni servis
> Rezervni delovi
> Ulja i maziva
> Kompjuterska dijagnostika
> Konzerviranje motora

O nama

 
Kompanija Inteh V osnovana je 01. marta 2002. Zastupa najreprezentativnije brendove iz BRUNSWICK Marine i EMEA korporacije koja objedinjuje: Mercury, Mariner, Guernsey, Motor Guide, Walker Bay, Valiant, Quicksilver, Arvor kao i najpoznatijeg proizvodjaca cetvorotaktnih motora hladjenih vazduhom Briggs & Stratton.

Izdvojeno

 
<span class='title def_style'>
		<span class='title-text'>
			<span class='firstword'>Izdvojeno</span> 
		</span>
	</span>

Kontakt

 

Mozete nas kontaktirati putem mejla, telefona ili nas jednostavno posetite u nasim prostorijama u Beogradu.
Radno vreme:
9-17h radnim danima
8-14h subotom
 011/23 22 004
info@intehv.rs
   Facebook stranica  Mountain View
  Đuje i Dragoljuba 1, Beograd